Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matea Smolčić Senčar VIDEO Tony Cetinski iznenadio novim singlom 'Bijela zastava'

VIDEO Tony Cetinski iznenadio novim singlom 'Bijela zastava'

Poslušajte kako zvuči

Uoči rasprodanog koncerta u Beogradu i otvorenih novih datuma, 20. i 21.11. u Sava Centru, Tony Cetinski odlučio je sve iznenaditi novim singlom.

'Bijela zastava' danas je predstavljena u radijskom, ali i televizijskom eteru, a slušati je možete i na digitalnim servisima, Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal, Amazon.

'Pjesma je osebujna, autentična, već neko vrijeme stoji u ladici i čeka svoj trenutak. Jako sam sretan što mogu baš u ovome trenutku predstaviti pjesmu 'Bijela zastava', koja je sama po sebi dovoljno jaka da ne treba puno o njoj pričati.

Nismo bili opterećeni komercijalnošću, niti ikakvim parametrima tržišta, totalno rasterećeni smo bili dok smo je stvarali i upravo takvi smo i sada kada je predstavljamo. Onako baš za svoj gušt.', poručio je Tony

Sve spomenuto rezultiralo je i suradnjom sa novim autorima, koji stoje iza pjesme, Vojislav Dragović koji je autor glazbe, a u suradnji sa Milošem Čorlijom nastao je aranžman, dok tekst potpisuje Katarina Ćirić.

'Iznimno sam sretan zbog novih suradnji koje su se dogodile, a posebno sa čovjekom koji mi se pojavio u životu u zadnje vrijeme, također sa cijelim njegovim timom.

Zahvaljujem se svim suradnicima, i profesionalcima koji su to fantastično aranžirali i producirali. Posebno hvala timu supervizora.', istaknuo je Cetinski.

Obje strane nisu skrivale oduševljenje i čast što im se pružila prilika za zajedničku suradnju, a evo što je tom prigodom poručio tim koji je radio ujedno i na glazbi za film James Bond: 'Bilo nam je zadovoljstvo raditi na ovom glazbenom remek djelu, a isto tako i sa Tonyjem Cetinskim, kojeg smatramo vanserijskim pjevačem svjetske klase.'

Svakako valja istaknuti kako je tim supervizora koji je radio na pjesmi 'Bijela zastava', radio i za svjetski poznata imena kao što su Jamiroquai, Bjork, Simply Red, Sam Smith i Taylor Swift.

Kao i do sada Tony je oduševio i posebnim video spotom, čiju režiju ovoga puta potpisuje Goran Spasić Goša.

Dok lagano kreću pripreme za velika dva koncerta u beogradskoj dvorani Sava Centar, uživati možemo u audio i vizualnoj priči 'Bijela zastava'.


Vaša reakcija na temu