Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOMOVINSKI POKRET 'Marijana Puljak, u nedostatku bilo kakve pametne inicijative, odlučila je vrijeme posvetiti onom što najbolje zna – drukanju'

DOMOVINSKI POKRET 'Marijana Puljak, u nedostatku bilo kakve pametne inicijative, odlučila je vrijeme posvetiti onom što najbolje zna – drukanju'

'Svjedočimo najprizemnijoj vrsti pokušaja političkog PR-a'

Domovinski pokret Splitsko-dalmatinske županije prozvao je gradonačelnika Ivicu Puljka i njegovu suprugu Marijanu u novoj objavi na društvenim mrežama.

'Marijana Puljak opet briljira. U nedostatku bilo kakve pametne inicijative u Splitu i na državnom nivou odlučila je vrijeme posvetiti onom što najbolje zna – drukanju. Nakon što se svojevremeno proslavila prijavljujući susjede zbog nerazvrstavanja smeća sada je najavila novu kampanju cinkarenja na razini države. Naime, u notesu Marijane Puljka naći će se svi oni koji samo pomisle zapaliti duhan u blizini sabora. Dovoljno je da ih Marijana namiriše i crno im se piše, a poznata je po tome da može namirisati na daleko.

Šalu na stranu, svjedočimo najprizemnijoj vrsti pokušaja političkog PR-a. Svi se mi slažemo kako zakone treba poštivati, ali da jedan političar izlazi s priopćenjem kako će prijavljivati ljude koji se drznu zapaliti cigaretu – e to do sada nije zabilježeno u hrvatskoj političkoj povijesti. No, ovaj istup Marijane Puljak najbolje oslikava politiku stranke Pametno/Centar kojoj su na čelu ona i njen muž. Isprazni istupi, pozivanje na zakone koje sami prvom prilikom krše i loš PR koji postaje sama srž političkog djelovanja', napisali su.


Vaša reakcija na temu