Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Novi prosvjed kod Dioklecijanovog akvedukta održat će se u četvrtak

Novi prosvjed kod Dioklecijanovog akvedukta održat će se u četvrtak

Žele ukazati na brojne probleme s kojima se susreću stanovnici

Nakon razgovora sa stanovnicima područja Mostine, Vijeće Gradskog kotara Mejaši odlučilo je mirnim prosvjedom ponovno ukazati na komunalne probleme ovog dijela kotara. Prosvjed će se održati u četvrtak u 18 sati.

'Problema je puno. Put Mostina izgleda kao cesta iz postapokaliptičnih filmova. Za dolazak do odlagališta Karepovac postoje tri rute: Put Mostina, Put svetog Ižidora i putevi preko Dračevca i Bilica. Malo je reći da su sve tri rute neadekvatne za vrstu vozila koja njima svakodnevno prolazi. Ovaj problem dodatno dobiva na značaju kada uzmemo u obzir da će buduća OŠ Kila sigurno gravitirati Putu Mostina', kaže Toni Piplica, predsjednik GK Mejaši. 

Zadnji prosvjed na ovu temu, napominje, bio je prošle godine, a 19. rujna s početkom u 18 sati pored Dioklecijanovog akvedukta žele podsjetiti na svakodnevne muke stanovnika s ovog područja.

Vaša reakcija na temu