Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: VIK OD PONEDJELJKA Nastavak radova na izgradnji kanalizacije u Solinu

OD PONEDJELJKA Nastavak radova na izgradnji kanalizacije u Solinu

Promet motornim vozilima bit će onemogućen

Dana 13. svibnja 2024. nastavljaju se radovi na izgradnji kanalizacijske mreže u Ulici Zgon u sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin – Rekonstrukcija i dogradnja sustava odvodnje i vodoopskrbe grada Solina i općina Podstrana, Klis i Dugopolje'.

Promet motornim vozilima bit će onemogućen u zoni izvođenja radova, dok će pješaci moći nesmetano koristiti pješački prolaz.

'Molimo građane, koji taj dio ulice koriste za prilaz do svojih kuća, da unaprijed izmjeste svoja vozila. Na grafici je prikazano područje radova.

Molimo za Vaše razumijevanje u tijeku izvođenja radova tete Vam zahvaljujemo na strpljenju. Planirani rok završetka radova je 14. lipnja 2024.', poručili su iz VIK-a.

Vaša reakcija na temu