Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić OD PONEDJELJKA Započinju radovi u Žrnovnici. Ovisno o lokaciji trajat će od tri tjedna do četiri mjeseca

OD PONEDJELJKA Započinju radovi u Žrnovnici. Ovisno o lokaciji trajat će od tri tjedna do četiri mjeseca

Promet će biti zaustavljen

U sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin' započeli su radovi u naselju Žrnovnica koji se izvode kao dio ugovora 'Odvodnja i vodoopskrba naselja Žrnovnica i Korešnica'.

U ponedjeljak, 29. srpnja u Korešničkoj ulici i na lokaciji Put sv. Jure započet će se s pripremnim i zemljanim radovima, dok se istoga dana započinje i s pripremnim radovima na lokaciji Barbarića prilaz. Ujedno, radovi se nastavljaju i u Ulici Put Vrila.

Planirano trajanje radova u Korešničkoj ulici je mjesec dana, dok bi radovi na lokaciji Put sv. Jure trebali završiti za tri tjedna. Planirano trajanje radova u Ulici Put Vrila je četiri mjeseca.

'Radovi će se odvijati od kraja navedenih ulica prema početku, što znači da će promet biti onemogućen u dijelu od kraja ulice do točke izvođenja radova.
Svi stanari predmetnih lokacija pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti. Molimo za vaše razumijevanje u tijeku izvođenja radova', poručuju iz Vodovoda i kanalizacije Split.

Vaša reakcija na temu