Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Rimac Energy otvorio suvremeni pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu i zapošljava nove inženjere

Rimac Energy otvorio suvremeni pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu i zapošljava nove inženjere

Nedavno je predstavio vlastiti proizvod SineStack

Rimac je ozbiljno zakoračio na područje baterijskih sustava za skladištenje energije. Nakon što su prvi koraci napravljeni u Hrvatskoj,  Rimac Energy nedavno je otvorio vrata svog novog pogona u gradu Witneyju u britanskoj pokrajini Oxfordshire.

Kako ističu, pogon se prostire na površini od 1850 četvornih metara, a služit će kao mjesto rada brzorastućeg tima u Ujedinjenom Kraljevstvu te kao središte za tehnološko inoviranje. Osim toga, pogon će proizvoditi sljedeću generaciju baterijskih sustava za skladištenje energije i otvoriti više od 70 radnih mjesta za visokokvalificirane zaposlenike poput inženjera, tehničara i istraživača koji dolaze iz tehnološke industrije u Ujedinjenom Kraljevstvu i same pokrajine Oxfordshire.

'Ujedinjeno Kraljevstvo oduvijek je bio predvodnik na polju tehnoloških inovacija i iznimno smo sretni zbog našeg širenja na to tržište. Ponosni smo na jačanje partnerstva između Hrvatske i Ujedinjenog Kraljevstva i pružanje podrške lokalnoj zajednici, te jedva čekamo surađivati s tamošnjim inženjerskim talentima kako bismo zajedno izgradili zeleniju budućnost za cijeli planet', istaknuo je direktor Rimac Energyja Wasim Sarwar Dilov.

Rimac Energy nedavno je predstavio vlastiti proizvod SineStack, otkrivši budućnost čistog i učinkovitog baterijskog skladištenja energije. SineStack je osmišljen i proizveden u Europi i dokaz je predanosti tvrtke u promicanju revolucije čiste energije i jačanju mrežne otpornosti za budućnost, prenosi Zimo.

Vaša reakcija na temu