Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Burger festival Omiš

Burger festival Omiš

U Parku Borići

Od 1. do 12. kolovoza u Parku Borići otvara se Burger festival Omiš.

Sa svojim vas kreacijama očekuju vas Institut za burgere by Mate Janković, Chef's burger by Ivan Pažanin, Rougemarin chefa Marina Medaka koji je specijalno za Omiš kreirao tri nova burgera: Poljički, Omiški gusar i Frigani burger, chef Vedran Stojanac na kućici Oui Chef on Wheels servirat će Nima tice do prasice i Kravlje, ludilo brate!

Burgerima potpuno spravljenih od namirnica biljnog porijekla oduševit će vas Beg's Plant Based, a egzotičnim burgerima tajlandskih okusa Thai Thai. 

Za žedna grla pobrinut će se Gingle Bells sa svojim nenadmašnim koktelima i Central bar, a za odličnu atmosferu DJ Jakir.

Vaša reakcija na temu