Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Deveta godina Wine ViP Eventa

Deveta godina Wine ViP Eventa

Nastavlja se tradicija

Tradicija Wine ViP Evenata nastavlja se i 9.godinu sa 5 novih evenata!

Nakon 38 vrlo uspješno održanih edukativnih druženja, vraćamo se 2025.g. u novom ruhu – još bolji i sadržajniji, no vjerni svom jedinstvenom konceptu i ciljevima.

Glavni cilj i fokus djelovanja na svim eventima je promocija kvalitete i povezivanje sudionika turizma tj. ugostiteljsko turističke struke sa vrhunskim proizvođačima i tvrtkama, a fokus je na podizanju kvalitete ponude i usluge hrvatskog turizma kroz edukacije.

U dogovoru sa partnerima i izlagačima za 2025.godinu Dantes sa svojim timom Ricerca Mercato priprema program sa sjajnim govornicima, predavanjima, radionicama, enogastronomskim prezentacijama i degustacijama, a koje su kao i svake godine do sada besplatne za sve uzvanike.

Wine ViP Evenet je događaj koji promovira kvalitetu. Događaj nije usmjeren samo na vino već je glavna tema događaja kompletan hrvatski turizam i kako ga unaprijediti, a zbog toga i koriste svoj drugi naziv: Međunarodna konferencija ugostiteljskih i turističkih znalaca!

Destinacije, datumi i hoteli domaćini evenata u 2025 godini su:

- Zagreb, Hotel Antunović, 05. veljača 2025.

- Rijeka, Hotel Bonavia, 12. veljača 2025.

- Pula, Resort Ribarska koliba, 14. veljača 2025.

- Zadar, Hotel A mare, 19. veljača 2025.

- Split, Hotel Amphora, 21. veljače 2025.

Trajanje događaja je od 14 do 21 sat.


Split i prekrasni hotel Amphora su domaćini eventa 21.veljače, a dan prije eventa biti će organizirana velika humanitarna donacijska večera za SANUS – Udrugu roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti iz Splita.

Za 2025.godinu organizator priprema nekoliko novosti i iznenađenja za goste i za izlagače ali odlučili su da to bude iznenađenje do samih evenata. Ono što nije iznenađenje je humanost organizatora i svih sudionika događaja (i partnera i gostiju).

A nije iznenađenje niti to da će se na eventima u 2025.godini koristiti vrhunske čaše Zwiesel Glas iznimno važnog partnera Alexander Commerce a za čaše neće se plaćati kotizacija već donacija.

Iduće godine u svakom gradu dan prije eventa biti će organizirane humanitarne donacijske večere za Udrugu – Liga protiv raka i za SANUS – Udrugu roditelja djece oboljele i liječene  od malignih bolesti iz Splita. Ove godine prikupljeno je skoro 15 tisuća eura donacija a u 2025. godini očekuje se barem 5 tisuća eura više zahvaljujući partnerima i svim sudionicima evenata.

Nije iznenađenje niti to da će i u 2025.godini na Wine ViP Eventima biti govornik i jedan od najboljih europskih pa i svjetskih sommeliera Suvad Zlatić Suwi a koji za ovu posebnu manifestaciju kaže: 'Wine VIP Event, je jedinstvena prilika za povezivanje ugostiteljsko-turističke struke s vrhunskim proizvođačima raznih proizvoda i delikatesa. Ovaj događaj nije samo izložba, već i edukativna platforma koja će svim sudionicima, izlagačima i gostima omogućiti da obogate svoje znanje o vinskoj kulturi, gastronomiji i najnovijim trendovima u industriji. Ovaj događaj stvara jako puno novih suradnji i inspirira nas sve da zajedno unaprijedimo našu struku.' A svoj dolazak najavio je na uvijek poseban način: 'Radujem se što ću vas sve vidjeti, družiti se i zajedno s vama proslaviti ljubav prema vrhunskim vinima i delicijama! A pravo mjesto za to su fantastični Wine ViP Eventi koji unapređuju kvalitetu turizma i promoviraju vrlo kvalitetne partnere!'

Ono što Wine ViP Evente čini posebnima osim vrhunskih edukacija i humanosti su i iznimno pozitivne emocije i energija, te snažna sinergija svih sudionika događaja.

Projekt svih devet godina imao je i ima podršku Ministarstva turizma i sporta, te Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Dantes posebno ističe potporu i partnerstvo Hrvatske turističke zajednice, kao i gradova i županija domaćina evenata i njihovih turističkih zajednica.

U izlagačkom dijelu stavljen je najveći naglasak na kvalitetne lokalne i regionalne tvrtke a broj izlagača je ograničen na najviše 50 kvalitetnih izlagača.

Informacije o eventima dostupne su na webu www.dantes.biz i Facebook i Instagram stranicama.

Vaša reakcija na temu