Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV 'Penzilište', imitatori žirija Supertalenta, nasmijali publiku

'Penzilište', imitatori žirija Supertalenta, nasmijali publiku

Dramska skupina za treću životnu dob dobila je prolazak dalje

Grupa umirovljenika pod nazivom 'Penzilište', koja dijeli mnogo toga zajedničkog s članovima žirija, nastupila je na Supertalentu te pokazala kako kreativnost i energija nemaju granica. Ova dramska skupina za treću životnu dob ispunila je svoj život, ali i pozornicu showa, donoseći osmijehe i oduševljenje publici. 

Naime, umirovljenici su članove žirija predstavom odveli 30 godina u budućnost, odnosno transformirali se u žiri Supertalenta. Njihova izvedba rezultirali je s četiri 'da'. 

- Toliko ste nas iznenadili. Ovo je iznad svega. Ovo je toliko dobro, stvarno ste si dali truda - poručila je Maja Šuput.

- Zbilja ste me zabavili. Zbilja ne znam kada sam se zadnji put tako dobro nasmijala - kazala je Martina Tomčić.

Vaša reakcija na temu