Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash DOMAĆE NAMIRNICE I TURISTIČKE USLUGE Pokrenuta online tržnica, oglašavanje proizvoda besplatno

DOMAĆE NAMIRNICE I TURISTIČKE USLUGE Pokrenuta online tržnica, oglašavanje proizvoda besplatno

Za OPG-ove i turističke djelatnike s područja Dinare, Troglava i Kamešnice

Na Facebooku stranici projekta 'Dinara back to LIFE' pokrenuta je online tržnica s domaćim poljoprivrednim proizvodima s područja Dinare, Troglava i Kamešnice, kao i iz njihovog podnožja. Na ovoj će se digitalnoj tržnici moći pronaći i turističke usluge s dinarskog područja. 

Svi zainteresirani pozvani su da se jave i besplatno oglase u grupi na poveznici.

- Tržnica zasad nudi janjeće meso, kozje i jareće meso, telad, magareće mlijeko, kokošja jaja i sir. Nude se zatim pčelinji proizvodi kao što su med, propolis, pelud, medni sirup i matična mliječ te proizvodi od žitarica kao što su pšenica, kukuruz, pšenično i kukuruzno brašno, ječam, raž te palenta. Usto, na ovoj se grupi može pronaći i ugostiteljske usluge i najam soba.

Pozvani su svi vlasnici OPG-ova s područja Dinare, Troglava i Kamešnice te s podnožja ovih planina koji mogu ponuditi svoje domaće proizvode, kao i turističke djelatnike s dinarskog područja, koji se žele oglašavati na ovoj grupi da se jave izravno u inbox grupe kako bi njihov oglas bio objavljen - kažu iz udruge Biom. 

Projekt 'Dinara back to LIFE' bavi se obnovom staništa na Dinari, a kroz podršku poljoprivrednim djelatnicima osigurat će se da restaurirani travnjaci ponovno ne zarastaju.

Vaša reakcija na temu