Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Košarkaška legenda posjetila Fish Restaurant Proto

Košarkaška legenda posjetila Fish Restaurant Proto

Uživao je u ribljim specijalitetima

Dubrovnik nastavlja privlačiti poznate goste. Nakon što su Fish Restaurant Proto posjetile košarkaške legende kao što su Magic Johnson, Norman Powell i Michael Jordan, imali su čast ugostiti još jednog NBA velikana - našeg Tonija Kukoča.

Toni Kukoč, košarkaška legenda i član slavne Chicago Bulls generacije, odabrao je Proto za svoje mjesto za uživanje u dubrovačkim ribljim delicijama.

'Toni Kukoč je bio izuzetno srdačan, uživao je u ambijentu naše tarace i našim ribljim specijalitetima',  izjavio je Kosta Vukota, manager restorana Proto i direktor tvrtke Esculap-Teo.

Kukočeva posjeta dodatno potvrđuje status Ribljeg Restorana Proto kao omiljene destinacije među svjetskim zvijezdama, a njegova posjeta još je jedan dokaz da restoran nastavlja graditi svoju reputaciju ne samo vrhunske gastronomske ponude, već i mjesta koje nudi poseban gastronomski doživljaj.

Vaša reakcija na temu