Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEMA NI ZAHOD Funky George u Bosanskoj mora zatvarati ranije

NEMA NI ZAHOD Funky George u Bosanskoj mora zatvarati ranije

'Način na koji obavlja djelatnost je negativni primjer ugostiteljstva u staroj gradskoj jezgri u Splitu', poručuje Ivošević

Od danas fast food Funky George u Bosanskoj ulici u Splitu mora zatvoriti ranije. Vlasniku je uručeno rješenje čime je postalo izvršno. .

'Javnosti je opće poznato da je taj objekt brze prehrane (bez wc-a za goste i unutrašnjeg prostora) i način na koji obavlja djelatnost je negativni primjer ugostiteljstva u staroj gradskoj jezgri u Splitu', ističe splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević.

Zahvaljujući novoj Odluci o ugostiteljskoj djelatnosti koja je radno vrijeme na ovoj lokaciji spustila s 2 sata na ponoć, nakon ovakvog rješenja to znači da će ovaj fast food zatvarati u 22 sata.

'To je vrlo jasna poruka o mogućim sankcijama za sve ugostitelje koji ne budu pazili na ponašanje svojih gostiju ispred njihovih objekata', poručuje Ivošević.

Vaša reakcija na temu