Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Olgazeren from Pixabay RECEPT Fina tortilja s piletinom i povrćem

RECEPT Fina tortilja s piletinom i povrćem

Ručak za 5 minuta

Samo 20-ak minuta dovoljno je da si pripremite ukusni ručak od kojeg ćete ostati siti, ali ne i prepuni, pa vam se neće prispavati i ostatak radnog dana ostat ćete učinkoviti, piše punkufer.

Tortilju premažite kupovnim humusom ili nekim drugim gotovim namazom, dodajte omiljeno povrće i nešto komadića pečene piletine - i to je to! 

Piletinu možete ispeći sami, a ako vam se ne da paliti pećnicu - kupite već pečenu piletinu iz trgovine i upotrijebite u ovom receptu.

Sastojci:

1 tortilja

humus ili drugi namaz

šaka zelene salate

četvrt luka

pola paprike

pola rajčice

komad pilećeg bijelog mesa

Priprema:

Pripremite tortilju, premažite je humusom te poslažite sastojke.

Na sloj namaza stavite prvo zelenu salatu, potom rajčicu i papriku, pa luk i na kraju piletinu koju ste prethodno kupili u trgovini i narezali na sitnije komade. Rasporedite pečeno meso ravnomjerno po tortilji. 

Po svemu možete posuti i malo začina, soli, papra ili čega već volite, a i ne trebate. Zarolajte i vaš je ručak gotov.

Vaša reakcija na temu