Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO: Deset modela kupaćih kostima omiljenog domaćeg branda koji savršeno laskaju figuri

FOTO: Deset modela kupaćih kostima omiljenog domaćeg branda koji savršeno laskaju figuri

Oduševit će vas svestranošću i stilom

Ljeto je u punom jeku, a potraga za savršenim kupaćim kostimom nikada nije bila aktualnija. Iako se čini da modni trendovi dolaze i odlaze, postoje određeni modeli kupaćih kostima koji su bezvremenski i laskaju svakoj figuri. Donosimo vam pregled 10 modela ELFS ženskih badića koji će vas oduševiti svojom svestranošću i stilom.

Jednodijelni kupaći kostimi s dubokim dekolteom savršeni su za one koje žele kombinirati eleganciju i seksepil. Ovaj model pruža izvrsnu podršku i oblikuje tijelo, dok duboki dekolte vizualno produžuje figuru. ELFS modeli dolaze s prepoznatljivim tattoo uzorkom ili printom sladoleda, kao i s uzorkom dobro poznatog ELFS Boston terijera. Za one posebno modno osviještene i u paru, ELFS muške kupaće gaće dolaze u istom uzorku pa možete biti matching par na plaži. Kupaći kostimi s volanima posebni su jer dodaju volumen i skreću pažnju na određene dijelove tijela. Odličan su izbor za žene koje žele dodati volumen prsima ili bokovima. Zemljani tonovi izgledaju predivno na ovom modelu pogotovo na ljetnoj preplanuloj puti. Kombinirajte ga s jednostavnim pareom kako biste zadržali fokus na detaljima.

Visoki struk je konačno vratio putenu ženstvenost u modu pa su tako dvodijelni badići s gaćicama visokog struka odlični za ljubiteljice retro stila. Ovaj model skriva trbuščić i naglašava struk, stvarajući iluziju pješčanog sata i odgovara svim tipovima tijela. Crna i bijela su klasičan izbor za ovaj elegantni model, a možete ga nositi uz pareo u istoj boji. Sporty bikini modeli pružaju izvrsnu podršku i udobnost, što ih čini idealnim za aktivne dane na plaži. Ovaj model je savršen za sve tipove tijela, posebno za one koji vole aktivnosti na plaži.

Odabir savršenog kupaćeg kostima može biti izazovan, ali s ovim modelima u različitim bojama koji laskaju svakoj figuri, sigurno ćete pronaći onaj koji vam najbolje pristaje. Igrajte se s bojama, uzorcima i detaljima kako biste pronašli svoj idealni kupaći kostim koji će naglasiti vašu prirodnu ljepotu i udobnost.

ELFS badići dostupni su u svim ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Opatiji, Dubrovniku i Hvaru kao i na webshopu.

Vaša reakcija na temu