Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BILJANA BORZAN: 'Da sam na Bernardićevom mjestu, podnijela bih ostavku'

BILJANA BORZAN: 'Da sam na Bernardićevom mjestu, podnijela bih ostavku'

Situacija je teška i ako se ovo ispostavi točnim, teško je braniti zašto bi ostao na čelu stranke

SDP-ova zastupnica u europskom parlamentu Biljana Borzan za Index  kaže da bi, ako rezultati izbora budu iole nalik na rezultate izlaznih anketa, podnijela ostavku da je na mjestu Davora Bernardića.

'Izlazne ankete treba uzeti s rezervom. Iako da, velika je razlika, teško da se može tako izokrenuti situacija da mi budemo relativni pobjednici. Veliko upozorenje za SDP je velik broj mandata na lijevoj strani spektra, moramo dobro razmisliti o svojim politikama. Ja vam mogu reći da bih na mjestu Davora Bernardića podnijela ostavku. Situacija je teška i ako se ovo ispostavi točnim, teško je braniti zašto bi ostao na čelu stranke', rekla je Borzan. 

Vaša reakcija na temu