Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Butković: Bolje da Milova nema oznake na ušima nego da Milanović ima mandat za sastavljanje Vlade

Butković: Bolje da Milova nema oznake na ušima nego da Milanović ima mandat za sastavljanje Vlade

Danima je na društvenim mrežama tvrdio da je na slici krava Milova, a na kraju se utvrdilo da je riječ o juncu

Ministar Oleg Butković komentirao je činjenicu da je govedo, koje je koristio u verbalnom okršaju s predsjednikom Zoranom Milanovićem, nakon posjeta inspekcije dobilo novo ime. Milova je, podsjetimo, postala Milojko.

'Milanović je prvi rekao da će mi uzeti krčmu, kamione, gebis i kravu. Pa smo slijedom toga skrivali spol i maknuli oznaku iz straha da je Milanović i njegov rođak ne pronađu i ne uzmu', rekao je ministar Oleg Butković za 24sata.

Butković je danima na društvenim mrežama tvrdio da je na slici krava Milova, na kraju se utvrdilo da je riječ o juncu koji usput nije bio označen dvjema zakonom propisanim ušnim markicama.

'Bolje da Milova nema oznake na ušima nego da Milanović ima mandat za sastavljanje Vlade', prokomentirao je Butković.

Treba reći i kako su veterinar i inspektor stigli pregledati uvjete u kojima životinje žive. Junca su označili potrebnim markicama, dobio je nove dokumente ali i ime - Milojko.

Hoće li biti sankcija, inspektorat će utvrditi naknadno.

Vaša reakcija na temu