Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JVP Zagreb NESREĆA NA GRADILIŠTU CESTE Radnici zatrpani zemljom, vadili ih vatrogasci

NESREĆA NA GRADILIŠTU CESTE Radnici zatrpani zemljom, vadili ih vatrogasci

Zadobili su brojne ozljede

Dežurne službe dobile su dojavu oko 11 sati o nesreći na zabrebačkom gradilištu u ulici Šestinski vijenac u četvrti Šestine te odmah odjurili na teren. Dolaskom na mjesto nesreće, jedan radnik već je bio izvučen s ozljedama ruke.

Vatrogasci su spašavali čovjeka koji je ostao zatrpan na gradilištu u Podsljemenu, potvrđeno je za Danas.hr.

'Riječ je o radovima na cesti. Ostala je još jedna noga za otkopati, ali je pukla cijev od plina koji sad nekontrolirano istječe tako da se dio ekipe bavi i s tim', potvrdio je Siniša Jembrih, zapovjednik JVP Grada Zagreba.

Vrlo brzo javio nam je kako je muškarac spašen te da je preživio nesreću. Neslužbeno doznajemo da je pretrpio brojne ozljede: ruke, noge i kuka.

Vaša reakcija na temu