Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NIZ NESREĆA U BJELOVARU Djevojčica koja je stradala na quadu i dalje kritično, dijete koje je palo s romobila prebačeno u KBC Zagreb

NIZ NESREĆA U BJELOVARU Djevojčica koja je stradala na quadu i dalje kritično, dijete koje je palo s romobila prebačeno u KBC Zagreb

Oglasio se dežurni kirurg

Djevojčica koja je stradala u nesreći na quadu u Bjelovaru i koja je imala tešku ozljedu glave još uvijek je u životnoj opasnosti.

'Došla je bez svijesti i operirana je. I dalje je kritično', potvrdio je dežurni kirurg Opće bolnice 'Dr. Anđelko Višić' Bjelovar za RTL.

Ova djevojčica i još dvoje djece zadobili su teške tjelesne ozljede u jednoj od čak tri nepovezane prometne nesreće koje su u petak potresle Bjelovar. Dijete koje je na quadu prevozilo još dvoje djece je uslijed neprilagođene brzine izgubilo nadzor nad quadom. Vozilo je sletilo u jarak i naposljetku udarilo u betonski most.

U druge dvije nesreće teške ozljede zadobili su djevojčica koju je vozač automobila udario na pješačkom prijelazu te još jedno dijete koje je stradalo u padu s električnog romobila.

Dijete koje je palo s električnog romobila prebačeno je u KBC Zagreb, rekli su iz bjelovarske bolnice. RTL neslužbeno saznaje da ima teške ozljede glave i da je u veoma teškom stanju.

Vaša reakcija na temu