Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP OBJAVLJENI DETALJI Dijete kod Okučana usmrtio pijani vozač: Imao je 2,45 promila!

OBJAVLJENI DETALJI Dijete kod Okučana usmrtio pijani vozač: Imao je 2,45 promila!

Pobjegao je s mjesta događaja, a policija ga je pronašla kod kuće

Policija je objavila nove detalje o nesreći na Državnoj cesti D5 u Cagama blizu Okučana gdje je poginuo 13-godišnjak. Njega je usmrtio 50-godišnji vozač koji je imao čak 2.45 promila alkohola u krvi! Pijani vozač je pobjegao, a policija ga je pronašla kod kuće. 

'Očevidom je utvrđeno da je 50-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,45 promila krećući se navedenom cestom od juga u smjeru sjevera. Ispred njega u istom smjeru, uz desni (istočni) rub kolnika, vozeći se na biciklima kretali su se 13-godišnjak, 15-godišnjak i 14-godišnjak. 

Do prometne nesreće je došlo tako što je 50- godišnjak prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio bicikla kojim je upravljao 13- godišnjak nakon čega je pao na kolnik, da bi se nakon navedenog 50-godišnjak udaljio tada u nepoznatom smjeru. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 13-godišnjak. Policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja o počinitelju, te su ga nakon određenog vremena zatekli i uhitili na mjestu prebivališta', poručila je policija.

Zadržali su ga u prostorijama policije, a nakon istraživanja će ga predati pritvroskom nadzorniku. Promet se zbog očevida odvijao alternativnim pravcima do 2 sata ujutro.

'Zbog sumnje da je 50-godišnjak počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu slijedi daljnje kriminalističko istraživanje', zaključila je policija.

Vaša reakcija na temu