Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BIVŠI GRADONAČELNIKOV SAVJETNIK 'Nemojmo se dijeliti i rušiti teško stečeno'

BIVŠI GRADONAČELNIKOV SAVJETNIK 'Nemojmo se dijeliti i rušiti teško stečeno'

'Ovaj model ima gomilu ograničenja u smislu šanse da klub ikad prestane bit prčija, jednostavno jer nema novca'

Krešimir Budiša, savjetnik bivšeg gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, prokomentirao je trenutnu situaciju u Hajduku.

'Cili dan me svrbe prsti, ali evo, gomila litanija stvarno tjera svakog suvislog da nešto napiše.

Dajte svi malo kalajte oko Hajduka!

Svi mi koji smo i članovi NH, i pretplatnici pa i neki još uvijek i dioničari žele dobro svom klubu i to su dokazali 1.000 puta.

Umjesto da se stalno dijelimo tko je manji, tko veći Hajdukovac, tko je koliko gostovanja bio tko je koliko platio, tko je igrač bio prije tko sad, tko je ovo tko je ono, ajmo se okupljati.

Hajduk je nešto što je iznad svih nas, on je identitet cijele regije i ono što nas veže i identificira, a to je ljubav prema našem stilu života, prema našoj Dalmaciji, u širem smislu, i Splitu u užem. 

Hajduk je puno i preko toga jer ga vole ljudi diljem kontinenta i zemaljske kugle, i diljem ovog našeg prostora kako god ga nazvali, on je brand koji je pojam i u Skopju i u Prištini i u Sarajevu i u Ljubljani, i u cijeloj Europi, a koji desetljećima SRAMOTIMO.

Ovo sve što se događa posljednjih mjeseci NIJE DOSTOJNO TOGA!

Najispravnije to Torcida danas napisala.

Ako je Kalinić i istinu rekao, rekao je jako glupo, nepromišljeno, jadno, ishitreno i amaterski, da našteti svom klubu k'o uvrijeđena žena.

Skupimo glave svi, i nema svetog pisma. 

Niti je model trenutni sveto pismo u operativnom detaljnom smislu pa se treba istog držati unedogled, niti ovakav ustroj. 

Ono što mora biti sveto pismo je da se politika ne pača u klub kroz grad, ali isto tako, ovaj model ima gomilu ograničenja u smislu šanse da klub ikad prestane bit prčija, jednostavno jer NEMA NOVCA.

Nogomet je danas ozbiljan novac i biznis, ali i dalje sport. Ako rezultate želimo, a želimo, novac nam treba da bi ga ostvarili. Nije on jamac ničega kao i u životu, ali je ipak lakše kad možeš redovno plaćati režije, ići na putovanja i priuštiti si normalan stan, tako i klub.

Najveća greška po meni je ovo stalno dijeljenje.

Super ideja kroz Hajdučku zajednicu mora prerast u nešto više, a to je i kapitalno sudjelovanje, to je i pomoć klubu.

Bundesligaški klubovi imaju svi osim jednog članski model, ali bome imaju i manjinske ozbiljne dioničare koji pomažu svoj klub, kao Audi Bayerna i slično. Hajduk, i Naš Hajduk treba ozbiljnu i stalnu podršku dokazanih prijatelja Hajduka!

Otvorimo oči, gledajmo što ima vanka, unaprijedimo se, nemojmo rušit ovo mukom stečeno, i svatko tko to čini ne radi ništa dobro ni pametno, naprotiv!

HŽV!', poručio je.



Vaša reakcija na temu