Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS FOTO: U padu zrakoplova poginula jedna osoba

FOTO: U padu zrakoplova poginula jedna osoba

U Cessni je bilo petero ljudi

18.45 - Na mjesto nesreće stigao je i premijer Andrej Plenković koji je potvrdio kako su ozlijeđene osobe iz Cessne zbrinute te kako nisu životno ugrožene.
'Sve osobe su hrvatski državljani', rekao je Plenković.

Podsjetimo, u zrakoplovu je bilo pet osoba.

'Jedna osoba ima težu ozlijedu, ozlijedila je kralježnicu, ona je helikopterom odvedena u KB Dubrava. Ostale osobe su išle kolima', rekao je ministar zdravstva Vili Beroš.

18.00 - 'Danas u 16.13 sati dobili smo dojavu od OCCZ-a o mogućem padu manjeg zrakoplova na području Lučkog. Na teren su odmah upućeni timovi HGSS Stanice Zagreb, Samobor i Karlovac, te su trenutno na terenu s ostalim operativnim snagama. vatrogasaca, policije i HMS - izvijestili su iz HGSS-a.

Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a RH oglasilo se o padu zrakoplova Cessna 182 kraj Zagreba. Objavili su kako je Županijski centar 112 Zagreb zaprimio u 15.47 sati dojavu o padu zrakoplova tipa Cessna 182 na području Stupnika. 

Odmah su o padu obavijestili žurne službe te su na teren upućeni pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Zagreb, policija, hitna medicinska pomoć, HGSS Samobor i Zagreb te vatrogasci.

- Zaprimljena je dojava o padu manjeg sportskog zrakoplova, u šumi južno od Kerestinca. Policijski službenici izlaskom na teren potvrdili točnost dojave, ukazuje se pomoć ozlijeđenima, mjesto događaja osigurano - izvijestili su iz MUP-a.

Unesrećene izvlače helikopterom.

24 sata neslužbeno doznaju kako je troje ozlijeđenih, jedan čovjek je pod avionom, a za jednim još tragaju. Riječ je o mađarskom avionu.

Ranije objavljeno

Kraj Zagreba se u subotu poslijepodne srušio zrakoplov. Kako 24 sata   neslužbeno doznaju u njemu su bila četiri člana posade.

Radi se o manjem zrakoplovu koji se srušio na području zračne luke u Ježdovcu, poznatijem kao aerodrom Lučko.

Na mjesto nesreće poslana je Hitna pomoć, kao i vatrogasci.

Vaša reakcija na temu