Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Predstavnici hrvatske policije na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama 2024.

Predstavnici hrvatske policije na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama 2024.

U duhu odlične bilateralne suradnje

Na poziv ministra unutarnjih poslova Francuske Republike, Géralda Darmanina, policijski službenici hrvatske granične policije Alen Španić i Nikolina Buzov sudjelovali na svečanosti održanoj u čast dolaska stranih policijskih službenika na ispomoć tijekom Olimpijskih i Paraolimpijskih igara 2024. godine.

Prijem policijskih službenika iz čak 44 zemlje održan je u četvrtak 25. srpnja, u centru Pariza, u središtu francuskog Ministarstva unutarnjih poslova. Naime, naši policijski službenici su imali čast sudjelovati i razmijeniti iskustva i stručna znanja na događanju na kojem je prisustvovalo 1800 stranih policijskih službenika iz ukupno 44 zemlje.

Počašćeni sudjelovanjem na ovom svečanom događaju naši policijski službenici su posebno istaknuli riječi ministra Géralda Darmanina: 'Iako različiti, u govoru i nacionalnoj pripadnosti, svi smo mi jedna velika policijska obitelj, okupljena oko istog cilja - sigurnosti koja nam je svima u fokusu'.

Nikolina Buzov i Alen Španić imali su priliku prenijeti pozdrave i dobre želje potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra unutarnjih poslova, dr. sc. Davora Božinovića, francuskom ministru unutarnjih poslova Géraldu Darmaninu za uspješne i sigurne Olimpijske i Paraolimpijske igre 2024. godine.

S tim ciljem i u duhu odlične bilateralne suradnje dviju zemalja, stavili su na raspolaganje svoje snage, stručnost i znanje.

Vaša reakcija na temu