Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Preko granice pokušali prenijeti zabranjene lijekove

Preko granice pokušali prenijeti zabranjene lijekove

Oduzeli su 535 komada tableta koje sadrže psihotropne tvari

Tijekom vikenda policajci su na graničnim prijelazima Bajakovo, Tovarnik i Županja u suradnji s carinskim djelatnicima prilikom ulazne granične kontrole pronašli ukupno 535 komada tableta koje sadrže psihotropne tvari, a koje se nalaze na popisu droga.

Lijekove nisu prijavili carinskim i policijskim službenicima na graničnim prijelazima, niti su za njih posjedovali medicinsku dokumentaciju, čime su počinili prekršaj iz članka 24. stavka 1. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Tablete su oduzete, a 67-godišnjaku iz Bosne i Hercegovine, 37-godišnjaku, 44-godišnjakinji i 75-godišnjaku iz Sjeverne Makedonije su zbog počinjenih prekršaja uručeni prekršajni nalozi kojima je izrečena novčana kazna od 132,72 eura.

Vaša reakcija na temu