Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tommy preuzima tvrtku Brodokomerc Nova

Tommy preuzima tvrtku Brodokomerc Nova

Strateški važna akvizicija

Snažan investicijski zamah Tommyja u 2024. godini rezultirao je značajnim ulaganjima u maloprodajne i logističke kapacitete kompanije.

Novi poticaj daljnjem razvoju i dodatnom snaženju tržišnog udjela na nacionalnom maloprodajnom tržištu svakako će doprinijeti i vlasničko preuzimanje riječke tvrtke Brodokomerc Nova d.o.o., koje je odobreno pozitivnim rješenjem Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja.

Preuzimanje Brodokomerc Nova, strateški je važna akvizicija koju će Tommy integrirati u svoj poslovni sustav.

Daljnji koraci u procesu preuzimanja i integracije idu u pravcu primjene i uvođenja Tommyjevih standarda maloprodajnog poslovanja, kako bi se tvrtka s dugom tradicijom i kvalitetno disperziranom prodajnom mrežom revitalizirala, uz značajne investicije koje Tommy planira s ciljem rasta i razvoja poslovanja na području Primorsko-goranske županije.

Vaša reakcija na temu