Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Zbog odbijanja testiranja na droge i posjedovanja marihuane vozač kažnjen s gotovo 2 tisuće eura

Zbog odbijanja testiranja na droge i posjedovanja marihuane vozač kažnjen s gotovo 2 tisuće eura

Zaustavljen tijekom redovne prometne kontrole

Najveća novčana kazna u proteklom tjednu izrečena je 41-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je 12. listopada u kasnim večernjim satima zaustavljen tijekom redovne prometne kontrole u Dubrovniku.

Upravljao je osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, a prometnom kontrolom je utvrđeno da kod sebe ima manju količinu marihuane koja mu je uz potvrdu oduzeta, a osim toga odbio je ponuđeni test na prisutnost droga u organizmu.

Isključen je iz prometa i prekršajno je sankcioniran novčanom kaznom od 1.983,61 euro i zaštitnom mjerom upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Vaša reakcija na temu