Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Šuta: Još smo jedan korak bliže realizaciji azila za kojeg Puljak i Ivošević nisu imali sluha

Šuta: Još smo jedan korak bliže realizaciji azila za kojeg Puljak i Ivošević nisu imali sluha

'Za one koje prate lokalnu politiku to nije ništa novo'

Tomislav Šuta, predsjednik koordinacijske radne skupine, i njegov zamjenik Igor Stanišić, poručili su kako su korak bliže realizaciji azila. 

'Danas smo potpisali ugovor o izradi programa za provedbu projektnog natječaja za izradu urbanističko- arhitektonskog rješenja regionalnog skloništa za životinje na Klisu sa studiom 'Praxa za arhitekturu i dizajn d.o.o.' Još smo jedan korak bliže realizaciji azila za kojeg Puljak i Ivošević nisu imali sluha. 


Za one koje prate lokalnu politiku to nije ništa novo. Ali novo je da su ignoriranje napuštenih životinja podigli na još jedan nivo više. Županija Splitsko- dalmatinska još im je 08.07. poslala dopis da nam dostave podatke o broju napuštenih životinja u prethodnoj godini na području grada Splita, kako bi raspolagali sa što točnijim ulaznim podacima za realizaciju ovog zahtjevnog projekta. Do dana današnjeg nismo dobili odgovor. Danas im je poslana i požurnica. 

Nadam se da će između zaduživanja građana, mazanja očiju javnosti velebnim projektima koji se nikada neće realizirati i osobnih osveta, pronaći i nekoliko minuta da nam dostave jedan banalni podatak iz svog djelokruga rada. Gospodo kada već niste htjeli graditi azil, bar nam onda nemojte zapinjati noge!', poručili su.

Vaša reakcija na temu