Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press FOTOGALERIJA: U tijeku završni radovi u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Trogiru

FOTOGALERIJA: U tijeku završni radovi u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Trogiru

Otvaranje je u četvrtak, 17. listopada

U tijeku su završni radovi u okviru EU projekta 'Rekonstrukcija županijske ceste ŽC 6133, Pristupna cesta luci Soline, Trogir'. Danas se ugrađuje armaturna asfaltna mreža, a sutra započinje asfaltiranje završnog sloja. Cesta u punom profilu za sav promet otvorit će se u četvrtak 17. listopada u 7 sati ujutro.

'Zahvaljujemo građanima Trogira na razumijevanju i poštivanju danas postavljene privremene regulacije prometa:

- Ponedjeljak, 14. listopada - zbog ugradnje armaturne asfaltne mreže za sav promet zatvorena je dionica javne ceste od ribarnice / tržnice do zapadnog ulaza u Dom zdravlja koji će biti slobodan.

- Utorak, 15. listopada - zbog asfaltiranja završnog sloja asfalta, za sav promet zatvorit će se dionica javne ceste od ribarnice / tržnice do raskrižja za trajektnu luku Soline. Oba ulaza u Dom zdravlja bit će zatvorena, a pristup trajektnoj luci će biti moguć iz smjera Segeta.

- Srijeda, 16. listopada - zbog asfaltiranja završnog sloja asfalta, za sav promet zatvorit će se dionica javne ceste od raskrižja za trajektnu luku Soline. Cijelo raskrižje će biti zatvoreno tako da će jedini pristup luci biti preko zemljanog platoa uz obalu.

U dogovoru s Gradom Trogirom i Trogir holdingom gradski parking na Travarici T1 bit će otvoren za sve korisnike tako da oni vozači kojima je onemogućen pristup vlastitim parkirnim mjestima mogu parkirati svoja vozila na navedenom parkingu. Pristup parkingu će u srijedu biti moguć obalom iz trajektne luke Soline ili preko parkinga Doma zdravlja, a u četvrtak samo preko trajektne luke Soline. U utorak i srijedu, u dogovoru s JVP Grada Trogira, bit će moguć prolazak osobnim vozilima i motociklima preko njihovog dvorišta', javljaju iz Županijske uprave za ceste Split.


Vaša reakcija na temu