Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Croatian rowing club 'Marina Kaštela' Uspješan vikend iza Croatian rowing cluba 'Marina Kaštela'

Uspješan vikend iza Croatian rowing cluba 'Marina Kaštela'

Pregršt medalja za mlade sportaše

Iza Croatian rowing cluba 'Marina Kaštela' uspješan je vikend.

'Lipo je danas bilo biti na Pagu. Prvo Prvenstvo Hrvatske u costal beach sprintu i medalja oko vrata naših veslača.

2x mix za juniore u posadi Ana Vuković i Toni Milić u borbi sa našima Antonelom Božić, Domagojem Križićem osvojio je broncu. Mali žal nam ostaje jer su obje posade u polufinalu imale tehničku pogrešku tokom trke i na malo izgubili finale.

Osim ove dvije posade nastupili su još Dinka Boban i Toni Čatelov u konkurenciji 2x mix seniora. Domagoj Križić je još nastupio u 1x jma gdje je izborio plasman u četvrtfinalu.

U svakom slučaju jedno veliko iskustvo', objavili su jučer.


'Subotu smo imali valove i uvijete za HVP costal beach sprint, a nedjelja u drugi dio vikend veslanja na Pagu je održan po laganoj buri ali bez valova.

Drugi dan smo nastupili na regati 2. Mini kup Dalmacije za 2024. Nastupili smo sa 5 cura i 12 momaka,a na podij za medalje smo se penjali 16 puta.

Zlatne medalje osvojili su: Antonela Božić, Ana Vuković, Domagoj Križić, Krsto Boban, Alojzije Marin i Toni Čatelov.

Srebrene medalje osvojili su: Marija Marin, Ana Vuković, Antonela Božić, Šime Vučković, Krsto Boban, Anđelo Ćaleta, Toni Milić, Josip Sunko, Domagoj Križić, Roko Šerić i Toni Čatelov.

Brončane medalje osvojili su: Dinka Boban, Toma Mitar, Vice Dražin i Roko Šerić.

A uz sve osvojene medalje, osvojili smo pehar za ukupnog pobjednika i u kategoriji juniori B.

Od natjecanja u ovoj godini, još nas očekuje regata u Splitu krajem listopada i onda se u potpunosti okrećemo pripremama za sljedeću natjecateljsku sezonu', poručili su.


Vaša reakcija na temu