Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za jednog hrvatskog igrača susret s Poljskom bit će poseban

Za jednog hrvatskog igrača susret s Poljskom bit će poseban

Utakmica koju će pamtiti

Andrej Kramarić u Varšavi će odigrati 100. utakmicu u dresu hrvatske reprezentacije. Dan prije utakmice s Poljskom standardni napadač Hrvatske i Hoffenheima prokomentirao je taj doseg. 

- Nikad nisam razmišljao ni sanjao o takvim brojkama. Svaka utakmica za reprezentaciju je nešto posebno. Ovo je samo dodatno zadovoljstvo. Teško je opisati sve ove rezultate s dečkima i šefom. Jednog dana će biti lijepo pričati klincima i unucima. Imat ćemo lijepe uspomene i to će činiti ljepšim moj život poslije karijere - rekao je Kramarić koji je do sada za Hrvatsku zabio 33 pogotka u 99 utakmica. 

Je li cilj nadmašiti Davora Šukera koji je 45 puta zabio za nacionalnu momčad?

- Nikada nisam razmišljao o tome niti mi je to bio cilj. Šuker je bio poseban igrač i ne razmišljam o tome ni sekunde. Želim ostati zdrav i igrati na visokom nivou, i dalje sam motiviran. To je moj jedini cilj. Ostali ciljevi su možda i ispunjeni, ali ljubav prema nogometu i reprezentaciji me guraju naprijed.

Kako protiv Poljske?

- Očekujemo intenzivnu utakmicu, koja neće biti lagana. Domaćin uvijek može biti vrlo neugodan. Cilj je jasan, ne izgubiti utakmicu i ići na sva tri boda te pokušati riješiti situaciju u grupu. Poljska ima svjetske kvalitete, pogotovo kada pričamo o Lewandowskom, koji nam iz svake polušanse može zapapriti - zaključio je Kramarić.

Vaša reakcija na temu