Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kukavica: Srbijanski ministar treba biti proglašen personom non grata nakon napada na Bulja

Kukavica: Srbijanski ministar treba biti proglašen personom non grata nakon napada na Bulja

'Takve poruke možda su prihvatljive za Adu Ciganliju, ali ne i za Hrvatsku'

Ivica Kukavica iz Domovinskog pokreta poručio je kako srbijanski ministar treba biti proglašen personom non grata nakon napada na Bulja.

'Svjedoci smo brutalnog napada srbijanskog ministra Darka Glišića na saborskog zastupnika i gradonačelnika Sinja Mira Bulja. S Mirom Buljem se ne slažem u mnogo toga na političkom polju, ali ne dopuštam da se čovjeka koji je kao mladić obukao uniformu i stao u obranu domovine od srbijanskih četničkih ratnih hordi omalovažava i vrijeđa od strane deklariranog četničkog režima u Beogradu.

Mi moramo čuvati dostojanstvo našeg naroda i naše domovine stoga tražim od nadležnog ministarstva vanjskih poslova da se srbijanski ministar Glišić proglasi nepoželjnom osobom u Republici Hrvatskoj. U Hrvatskoj nema što tražiti ministar druge države koji verbalno i fizički prijeti jednom hrvatskom saborskom zastupniku i gradonačelniku. Takve poruke možda su prihvatljive za Adu Ciganliju, ali ne i za Hrvatsku. Očekujem žurnu reakciju nadležnih službi', poručio je.


Vaša reakcija na temu