Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bojan Zibar FOTOGALERIJA CineStar obilježio Međunarodni tjedan djeteta rekordnom posjećenošću 'Dječjeg festivala'

FOTOGALERIJA CineStar obilježio Međunarodni tjedan djeteta rekordnom posjećenošću 'Dječjeg festivala'

Pogledajte kako je bilo

Vesela atmosfera vladala je proteklim vikendom CineStar kinima, a čarolija velikog platna s  dječjim hit filmovima i poklonima iznenađenja privukli su tisuće posjetitelja željnih obiteljskog izlaska i zabave, dok je u Z Centru bila organizirana i povorka brojnih maskota kojoj su se, uz profesionalne animatore, pridružila i brojna kostimirana djeca s roditeljima.

Povod druženju i organizaciji Dječjeg festivala (powered by Životinjsko carstvo) bilo je već tradicionalno obilježavanje Međunarodnog tjedna djeteta, kojeg je najbolje provesti – u igri i maštanju. Dječji festival u CineStaru odličan je spoj filmskog programa po mjeri djece, uz prilliku za kreativnost, zabavu i druženje, a oni najsretniji doma su ponijeli poklone partnera: Životinjsko carstvo, LINO, bravo! KIDS i Cekin KIDS. Zabavno druženje u CineStaru u Z Centru nisu propustili ni Nevena Rendeli Vejzović, Lucija Lugomer, Marija Bišćan, Dario Maradin, Mirna Maras Batinić, Branka Krstulović i brojni drugi.


U CineStar kinima diljem Hrvatske na velikom platnu prikazani su animirani filmovi za velike i male 'Male šape na velikom putovanju', 'Transformers: Početak', '200% Vuk' te 'Panda u Africi' koje i dalje možete pogledati u svim CineStar kinima. Osim u Zagrebu, 'Dječji festival powered by Životinjsko carstvo', održao se i u Rijeci, Osijeku, Puli, Šibeniku, Zadru, Splitu, Vukovaru, Varaždinu, Slavonskom Brodu i Dubrovniku.

Podsjetimo, Međunarodni dječji tjedan održava se svake godine u listopadu, a CineStar se tradicionalno pobrinuo da djeci i roditeljima osigura divne obiteljske trenutke u kinu, upoznajući ih sa čarolijom velikog platna.

Ne propustite naredna druženja u CineStaru te odaberite svoj omiljeni filmski naslov.

Vaša reakcija na temu