Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Preminuo je general Željko Dvekar

Preminuo je general Željko Dvekar

Umro je u 57. godini

Umirovljeni general Željko Dvekar preminuo je u 57. godini nakon borbe s teškom bolesti.

Sućut obitelji uputio je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

'Poštovana obitelji, s iskrenim žaljenjem primio sam vijest o smrti brigadnog generala Hrvatske vojske Željka Dvekara, potpredsjednika Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije i predsjednika Zajednice branitelja HDZ-a Gojko Šušak Varaždinske županije.

Pamtit ćemo ga kao istinskog domoljuba, koji je ostavio neizbrisivi trag dajući doprinos obrani Domovine i pobjedi u pravednome Domovinskom ratu - na čemu smo mu zauvijek zahvalni.

Kao vijećnik Županijske skupštine general Dvekar svojim predanim radom dao je neizmjerni doprinos razvoju Varaždinske županije. U ovim teškim trenucima za vašu obitelj primite izraze iskrene sućuti i dubokog poštovanja u ime HDZ-a i u moje osobno ime', napisao je Plenković.

Vaša reakcija na temu