Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić UŽAS U HRVATSKOJ Sletio kombi s migrantima! Dvoje mrtvih, 25 ozlijeđenih

UŽAS U HRVATSKOJ Sletio kombi s migrantima! Dvoje mrtvih, 25 ozlijeđenih

Neki su životno ugroženi

Noćas u 1.20 sati kombi s migrantima sletio je s ceste između Novske i Paklenice. Na mjesto prometne nesreće izašlo je osam timova hitne pomoći iz Sisačko moslavačkog i Brodsko posavskog zavoda za hitnu medicinu.

Od ukupno 27 stradalih osoba, dvije su osobe smrtno stradale na mjestu nesreće, devet je životno ugroženih, 16 ozlijeđenih. Pacijenti su raspoređeni po bolnicama Nova Gradiška (11), Sisak (6), Pakrac (7) i Slavonski Brod (1).

Ravnatelj novogradiške bolnice potvrdio je za 24sata kako je kod njih 11 osoba.

'Troje je hitno operirano, životno ugrožavajuće - u šok sobi su, pet ih ima teške tjelesne ozljede, tri osobe imaju lakše tjelesne ozljede', rekao je ravnatelj. 

Iz pakračkoj bolnici, potvrdila je ravnateljica, sedmero je pacijenata. 

'U tijeku je još uvijek obrada. Prema prvim informacijama, troje ima teške ozljede', navela je. 

Vaša reakcija na temu