Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Gradonačelnik Solina reagirao na zlostavljanje među djecom: 'Očito je da problem postoji'

Gradonačelnik Solina reagirao na zlostavljanje među djecom: 'Očito je da problem postoji'

'Nadam se da će institucije adekvatno reagirati'

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević jasno je poručio kako nema opravdanja za nasilje. Referirao se, naime, na zlostavljanje među djecom ondje koje je isplivalo u javnost. 

'Ovih dana Solin - umjesto radosnim vijestima - puni novinske članke temom zlostavljanja među djecom. Informacije koje dolaze s raznih strana različite su, ali očito je da problem postoji.

Nije na meni ili nama da sudimo, nadam se da će uključene institucije pravilno detektirati problem i adekvatno reagirati, ali na svima nama je da našim najbližima objasnimo i pokažemo kako nasilje nije i ne može biti rješenje bilo kakvog problema.

Onoliko truda koliko damo u odgoju naše djece; od obitelji, vrtića, škole, vratit će se u gradnji boljeg društva. Samo pozitivno okruženje i dobre namjere čine život ljepšim. Potrudimo se svi skupa graditi okruženje bez nasilja', poručio je Ninčević. 

Vaša reakcija na temu