Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO/VIDEO Startala 93. Mrdujska regata

FOTO/VIDEO Startala 93. Mrdujska regata

Organiziran cjelodnevni zabavan program

Startala je 93. Mrdujska regata, jedan od najvažnijih i najdugovječnijih jedriličarskih događaja na Jadranu.

Posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni zabavni program. Uključuje nagrade i natjecanja, morsku marendu, limenu glazbu, koncert Promaya banda i na kraju Kazetofon party by DJ Vangel.

Središnji je to događaj ovogodišnjeg Splitskog festivala jedrenja, jedinstvene manifestacije koja od 21. rujna do 20. listopada objedinjuje najprestižnije i najpopularnije regate na području Splita i Dalmacije. Ovo izdanje ima posebnu draž jer se održava u znaku obilježavanja 100 godina organiziranog jedrenja u Splitu i Dalmaciji, s posebnim naglaskom na stotu godišnjicu Jedriličarskog kluba 'Labud'.

Fotogalerija: 93. Mrdujska regata

Jedrenje ima neodvojivu ulogu u hrvatskom društvu i turizmu, simbolizirajući duboku povezanost s morem i pomorskom tradicijom. S više od 1000 otoka i obalom dugom 1777 kilometara, Hrvatska pruža idealne uvjete. Danas jedrenje ne samo da pruža užitak ljubiteljima mora, već doprinosi i očuvanju kulturnog identiteta i gospodarskog razvitka, uz promicanje ekološke svijesti i održivog turizma. Splitski festival jedrenja osigurava da Split nastavi svoju stoljetnu tradiciju njegova središta.

Vaša reakcija na temu