Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ČETVRTAK Branko Bačić stiže u službeni posjet Drnišu

ČETVRTAK Branko Bačić stiže u službeni posjet Drnišu

Dodijelit će ključeve stanova

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić u četvrtak će boraviti u službenom posjetu Drnišu.
 
Svoj posjet ministar će započeti obilaskom višestambene zgrade u Zvonimirovoj 35 na kojoj se, izvode radovi  energetske obnove u okviru projekta 'Ublažavanje energetskog siromaštva na potpomognutim  područjima i područjima posebne državne skrbi'. Potom će uručiti ključeve prvim  stanarima višestambene zgrade izgrađene kroz 'Program međuresorne suradnje s jedinicama lokalne samouprave' u ulici Put Kaluna 3P, Drniš.

Korisnici novo izgrađenih stanova će biti  obitelji u potrebi za stambenim zbrinjavanjem i koje udovoljavaju kriterijima Zakona o stambenom zbrinjavanju (obitelji s više maloljetnih članova obitelji, stručni i obrazovni kadrovi koji svojim radom mogu doprinijeti razvoju lokalne zajednice i podizanju standarda dostupnosti usluga i zadovoljenju  potreba stanovništva, te obitelji s posebnim statusima (hrvatski branitelji, invalidi i dr.).

 Zgrada ima prizemlje i dva kata, odnosno 25 stanova.

Svoj radni posjet ministar će završiti sastankom s gradonačelnikom  Josipom Begonjom i njegovim suradnicima.

Vaša reakcija na temu