Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Budi dio života kluba
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Budi dio života kluba

Brojni članovi taekwondo kluba Marjan su tu od vrtićkih dana


Taekwondo klub Marjan nisu samo brojne medalje, vrhunska ostvarenja, priznanja i odlikovanja. On je puno više od toga, nečiji cijeli životi su dio kluba i njihove životne priče su isprepletene s njim. Brojni članovi su tu od vrtićkih dana, klub ih je oblikovao, izgradio kao osobe, usadio im brojne navike te im je praktički druga obitelj. Uz sve silne dobrobiti bavljenja sportom, razvoja motorike, radnih navika i stjecanja samopouzdanja kroz godine treniranja u kubu ostvarit će tisuće uspomena.

Vrtićki festivali, marjanska liga, specijalne tehnike, polaganja za pojaseve, natjecanja i prvenstva samo su dio druženja i putovanja koja sport nudi, a brojni kampovi, izleti, proslave rođendana donose veselje i timski duh i nezaboravna iskustva za cijeli život.

Budite i Vi dio života kluba i usmjerite svoje dijete u sport jer su dobrobiti neprocjenjive. 


Vaša reakcija na temu