Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Održan Međunarodni vaterpolski turnir Vinišće

FOTO/VIDEO Održan Međunarodni vaterpolski turnir Vinišće

Odigrano je šest utakmica

U organizaciji Klub daljinskog plivanja Vinišće održan je Međunarodni vaterpolski turnir Vinišće na kojem je nastupilo 12 ekipa s oko 120 igračica i igrača. 

Odigrano je 6 utakmica i to:
1. Reperezentacija Splita do 11 god. - Ekipa roditelja 13-9
2. Reprezentacija Splita do 13 god. - Ekipa roditelja 11-9
3. Kadetska reprezetacija Split - Splitski treneri 11-10
4. Veteranska reprezentacija Split - Plivački maraton Raslina 11-6
5. Veliki lokalni derbi: Vinišće - Marina 10-8
6. Južnoafrička republika (žene) - ŽVK Jadran 3-10

Svi ekipe koje su sudjelovale dobile su zaslužene pehare,  a za najboljeg viniškog vaterpolistu odabran je Frane Orlić.

'Zahvaljujemo na sudjelovanju Vk Pošk 1937, VK Jadran Split - klupska stranica, Vaterpolski klub Mornar, Plivački maraton Raslina, reprezentaciji Južnoafričke republike, ekipama roditelja i splitskih trenera.

Velika zahvala na logističkoj potpori svim udrugama i ljudima dobre volje iz Vinišća koji su pomogli u realizaciji cijelog događaja. Zatim Civilnoj zaštiti Split na pomoći oko stolova i šatora, Općini Marina i Marina Tourist Boardna podršci i sponzorstvu.

Veliko hvala i svima koji su svojim dolaskom uveličali naš prvi vaterpolski turnir, a posebna zahvala za dvije dame i to našoj sutkinji Jeleni koja je sama odsudila svih šest utakmica te Herci Ganza koja je svojim vođenjem programa ovu manifestaciju digla na još višu razinu.

Hvala i svima onima koje smo možda zaboravili, a bili su dijelom ovog lipog dana u Vinišću', poručuju organizatori.




Vaša reakcija na temu