Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jedan klub - tisuću snova
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jedan klub - tisuću snova

Svojom širinom i stručnošću taekwondo klub Marjan pomaže u ostvarenju svakog sna

Svaki član kluba, bio on rekreativac ili vrhunski sportaš, senior ili trogodišnjak, ima svoje želje i snove. Dok vrtićanci sanjaju o svojoj prvoj medalji, a natjecatelji o plasmanu na Olimpijske igre, rekreativci sanjaju o zdravom načinu života. Neki sanjaju velike stvari, a neki potpuno male, nekome su snovi popeti se na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja dok netko sanja o druženjima i putovanjima. Mnogi sanjaju da budu najbolji u razredu, da polože za crni pojas, da budu dijelom nekog kolektiva i osjećaju se da negdje pripadaju. 

Ne sanjaju samo djeca, sanjaju i roditelji. Sanjaju zdravu, sretnu i nasmijanu djecu. Tisuću je snova, a jedan klub u kojem ih možete sve ostvariti.

- Svojom širinom i stručnošću klub pomaže u ostvarenju svakog sna. Vrhunskim sportašima nudi vrhunski trenerski kadar i uvjete koji će ih odvesti do Olimpijskih igara, onima željnim putovanja i druženja nudi 40-ak natjecanja godišnje, vrtićanima nudi prve medalje i prve pojaseve. I zbog toga, upišite i vi svoje dijete u taekwondo klub Marjan, sklapajte prijateljstva, proputujte svijet i ostvarite svoje snove - poručuju iz kluba.


Vaša reakcija na temu