Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JUDO: Prodan za Hrvatsku osigurala petu medalju

JUDO: Prodan za Hrvatsku osigurala petu medalju

Pitanje je hoće li hiti zlatna ili srebrna

Trećeg, ujedno i posljednjeg dana zagrebačkog Grand Prixa Hrvatska ima osiguranu petu medalju samo je pitanje hoće li biti zlatna ili srebrna. Karla Prodan, članica splitskih Pujanki kvalificirala se u finale kategorije -78 kg u kojem će se susresti protiv Nizozemke Sanne van Dijke, inače brončanom s OI-a u Tokiju 2020.

Uz Prodan, do finalnog bloka stigla je i Helena Vuković (JK Samobor) koja će imati borbu za brončanu medalju protiv Talijanke Erice Simonetti (ITA).

Prodan je u eliminacijskim borbama upisala tri pobjede. Bolja je bila od Aleksandre Turek (POL), Liz Ngelbey (FRA) i Lieke Derks (NED).

U kategoriji preko 78 kg Helena Vuković pobijedila je Witoriju Lis (POL) i Tinu Radić (CRO), poraz je upisala protiv Izraelke Yuli Alm Mishiner.

Vaša reakcija na temu