Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PŠK Srdela organizira tradicionalni lignjolov

PŠK Srdela organizira tradicionalni lignjolov

Događaj za cijelu obitelj uz natjecanje, glazbu i humanitarnu lutriju

PŠK Srdela i ove godine u Kaštel Starom organizira tradicionalni lignjolov, događaj koji okuplja ljubitelje ribolova svih uzrasta i nudi bogat program za cijelu obitelj. Ova dvodnevna manifestacija održat će se 4. i 5. listopada, uz niz aktivnosti, natjecanja i popratni zabavni program.

Lignjolov za djecu i natjecanje u kuhanju brudeta (4.10.)

Prvi dan, 4. listopada, rezerviran je za najmlađe sudionike. Dječji lignjolov će se održati od 16.30 do 19 sati, a u isto vrijeme održat će se i natjecanje u kuhanju brudeta, čime će se dodatno obogatiti atmosfera. Djeca će imati priliku uživati u ribolovu, a roditelji i posjetitelji moći će kušati ukusne morske delicije koje će pripremati natjecatelji.

Za veselu atmosferu pobrinut će se klapa Partenca koja će uživo pjevati tradicionalne pjesme, stvarajući pravi mediteranski ugođaj.

Lignjolov za odrasle (5.10.)

Dan nakon, 5. listopada, odrasli će imati priliku pokazati svoje vještine u lignjolovu. Okupljanje sudionika bit će u 15 sati na portu u Starom, dok je polazak planiran u 16.30. Ribolov će trajati do 21 sat, a ekipe će se natjecati s maksimalno tri osobe po brodu. Ovo natjecanje svake godine privuče brojne ljubitelje mora i ribolova te stvara prijateljsku i natjecateljsku atmosferu.

Humanitarna lutrija

Osim ribolova i natjecanja, PŠK Srdela organizira bogatu humanitarnu lutriju. Sudionici će imati priliku osvojiti razne vrijedne nagrade, a sav prikupljeni prihod bit će doniran u humanitarne svrhe.

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže ovoj manifestaciji, uživaju u ribolovu, dobroj hrani, glazbi i pomognu onima kojima je to najpotrebnije, javlja Portal grada Kaštela.

Vaša reakcija na temu