Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash SVI NA HVAR! Sutra jubilarni 10. Hvarski polumaraton

SVI NA HVAR! Sutra jubilarni 10. Hvarski polumaraton

Utrka počinje u 16 sati

Ako ne znate gdje za vikend, još uvijek se stignete prijaviti na jubilarni 10. Hvarski polumaraton koji sutra, 25. 5., kreće is Starog Grada na sjevernoj strani otoka Hvara, vodi vas pored vrha Radinjac na 425 metara visinske razlike od kuda se polako spuštate prema gradu Hvaru.

Start utrke HvarHalfMarathon je pomaknut s 15 sati na 16 sati. Trkači koji će dio staze hodati kreću pola sata ranije, oko 15.30 sati. Besplatan autobus za sudionike utrke kreće iz Hvara za Stari Grad oko 14.45

'Ako dolazite na otok Hvar s Krilo Kapetan Luka, obavezno sačuvajte svoju kartu za katamaran! Tvrtka nudi besplatan prijevoz natrag do Splita 25. svibnja u 19.00 i 20.00 sati. Kako biste iskoristili ovu ponudu, jednostavno pokažite svoju kartu za dolazak i medalju završetka utrke prilikom ukrcaja na katamaran nazad za Split.

Pridružite se ovoj nevjerojatnoj utrci! Ne propustite priliku trčati jednom od najljepših ruta na svijetu i biti dio ovog nezaboravnog iskustva. Prijavite se odmah i stvarajte uspomene za cijeli život!', zaključuju organizatori.

Vaša reakcija na temu