Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bivši hajdukovac strijelac u teškom porazu svoje momčadi

Bivši hajdukovac strijelac u teškom porazu svoje momčadi

U jako su lošoj formi

U petom kolu austrijskog prvenstva LASK je poražen na domaćem terenu od Wolfsbergera 1:5. 

U prvom poluvremenu gosti su postigli dva pogotka, prvo je u 14. poentirao Simon Piesinger, a onda i David Atanga u 30. minuti. 

Dodajmo i to kako je krajem poluvremena domaći veznjak Sascha Horvath dobio izravni crveni karton. 

Wolfsberger je do kraja susreta na izvrstan način iskoristio prednost igrača više jer su postigli još čak tri pogotka. Maximillian Ullman zatresao je mrežu u 48., a samo dvije minute kasnije domaći lijevi bek Rene Renner poslao je loptu u vlastitu mrežu. 

Peti pogodak gosti su postigli preko Ullmana u 84. minuti, a na samom kraju susreta bivši igrač Hajduka Marin Ljubičić zabio je utješni pogodak za svoju momčad iz kaznenog udarca. 

LASK je tako nastavio s lošim rezultatima. U posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima imaju jedan remi i pet poraza. 

Vaša reakcija na temu