Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: SDP ŽESTOKO Kešer i Mrsić u drugom krugu podržali Paunovića

ŽESTOKO Kešer i Mrsić u drugom krugu podržali Paunovića

'Hajdaš Dončić nije budućnost SDP-a'

U drugi krug izbora za predsjednika SDP-a iduće subote idu Siniša Hajdaš Dončić i Zoran Paunović.

Za fotelju su se borili i Mladen Kešer, Mirando Mrsić te Sanja Major.

'Čestitam gospodinu Paunoviću na ulasku u drugi krug. Veselim se novoj izbornoj utakmici, to mi nije strano. Smatram da energijom znanjem i iskustvom mogu voditi SDP do pobjede. SDP prvi, a ne drugi', bio je kratak Hajdaš Dončić i napomenuo da nije razočaran te da čestita svim kandidatima.

Nije imao nikakvu poruku za protukandidata, ali nada se boljoj izlaznosti u drugom krugu. Poruku za njega imali su ostali, poprilično žestoku, javlja N1.

'Pozivam sve birače da izađu u drugi krug i zahvaljujem se onima koji su izašli i glasali za novi SDP. Nažalost, rezultat je takav kakav je, ali poštujem ga. Pozivam sve da glasuju za gospodina Paunovića jer Hajdaš Dončić nije budućnost SDP-a, to je povratak na staro', izjavio je Mirando Mrsić.

Njegove riječi podržao je i Mladen Kešer.

'Hvala svima koji su mi dali povjerenje jer su me obvezali da dam još više za SDP. Pozivam birače da izađu u drugom krugu i da daju glas Zoranu Paunoviću', rekao je Kešer.

Vaša reakcija na temu