Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA NA SUDU Trifunović dobio uvjetnu, policija ga opet odvela u postaju

DRAMA NA SUDU Trifunović dobio uvjetnu, policija ga opet odvela u postaju

Nema kraja

Taman kada je pomislio da se sve napokon dobro završilo s uvjetnom presudom zbog vrijeđanja hrvatskih policajaca, srbijanski glumac Sergej Trifunović doživio je hladan tuš. Tek što je izašao iz sudnice, pristupio mu je policajac i kazao da mora s njim u postaju kako bi ispitali zakonitost njegovog boravka u Hrvatskoj. 

S njim je bila i njegova supruga Isidora, inače Riječanka i hrvatska državljanka. Trifunović i supruga su, naime, i došli u Hrvatsku kako bi posjetili njezine roditelje u Rijeci, a taj put su planirali nastaviti čim se okončaju sve formalnosti oko sudskog postupka koji se vodio za vrijeđanje policije i, između ostalog, isticanja ustaškog znakovlja.

U tom predmetu je došlo do nagodbe, Trifunović je za oba prekršaja osuđen na po 30 dana zatvora, a onda mu je izrečena uvjetna presuda po kojoj u idućih godinu dana ne smije ponoviti sličan ili teži prekršaj. Presuda je odmah postala pravomoćna i izvršna i činilo se kako će glumac i supruga konačno moći put Rijeke nakon što podmire troškove postupka u visini od 150 eura, no slijedilo je iznenađenje.


Više pročitajte ovdje.

Vaša reakcija na temu