Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ĐALOVIĆ NAKON LOKOMOTIVE: Na kraju smo bili bliži pobjedi, ali to je nogomet

ĐALOVIĆ NAKON LOKOMOTIVE: Na kraju smo bili bliži pobjedi, ali to je nogomet

Nije bio presretan s konačnim ishodom

Nakon remija s Lokomotivom, trener Rijeke Radomir Đalović rekao nam je svoje dojmove o utakmici:

- Jedna zanimljiva utakmica po kišnom vremenu, ljudi koji su došli mogli su vidjeti četiri pogotka. Nakon prvog gola mislim da smo trebali odvesti utakmicu u mirnije vode. Lokomotiva je ponovno pokazala da je borbena, da ima kvalitetne pojedince. U drugom poluvremenu krenuli smo po pobjedu, malo nas je destabilizirao taj jednaesterac, a na kraju smo bili bliži pobjedi. Trebamo se sada fokusirati na Kup. 

Perica od prve minute umjesto Andrića, još nekoliko promjena, možemo reći iznenađenja. 

- Perica je strašno trenirao, nema iznenađenja. Odlučili smo da su nam to najbolji profili za ovu utakmicu. Ideja je bila da imamo stabilnost, da budemo u posjedu. 

Koliko je ozljeda Galešića problematična? Stvara li vam ona probleme u sastavljanju momčadi?

- Nije bilo problema. Majstorović je ozbiljan igrač, nismo željeli riskirati s Galešićem. Već će sljedeći tjedan biti na terenu, ali svakako, u posljednjoj liniji imamo veliku snagu. 

Dojam je da je Rijeka bila bolja, a na kraju ste se zadovoljili s jednim bodom. 

- Da mi je netko rekao da ćemo remizirati prije utakmice bio bih nesretan. To je nogomet, negdje ti uzme, negdje ti da. 

Deset kola bez poraza. To je zadovoljavajuće. 

- S te strane sam jako zadovoljan. Primili smo samo tri gola, ali trebamo nastaviti pobjeđivati. Rijeka je klub koji je navikao pobjeđivati, zaključio je Đalović. 


Vaša reakcija na temu