Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ema Žaja i Mateo Ravlić osvojili juniorsko Prvenstvo svijeta u kickboxingu!

Ema Žaja i Mateo Ravlić osvojili juniorsko Prvenstvo svijeta u kickboxingu!

Svečano su ih dočekali ispred prostorija kluba

U Budimpešti je proteklog tjedna održano Svjetsko prvenstvo u kickboxingu za djecu, kadete i juniore uz rekordni nastup preko 3000 natjecatelja sa svih kontinenata, a u ukupnom poretku nacija sa svojih 68 natjecatelja Hrvatska je sveukupno ostvarila odličan plasman na 11. mjesto između 65 reprezentacija. 

Povijesni uspjeh postigli su juniori Pit Bulla Ema Anđela Žaja i Mateo Ravlić koji su nakon maestralnih mečeva osvojili zlatna odličja u svojim kategorijama!

Između 68 hrvatskih reprezentativaca nastupili su i 20 natjecatelja iz 7 klubova s dalmatinskog područja te su osim dva povijesna zlata uspjeli osvojiti i tri srebra (Luka Danolić iz Pit Bulla, Rafael Ojdanić iz Mornara te Marko Kutija iz Palestre) i pet bronci (Ivan Ćubić iz Pit Bulla,  Nikola Bilić iz Amena, Marjan Bagavac iz Palestre te Oskar Brzoja i Lucija Tokić iz Velebita).

Po povratku u Split borci Pit Bulla imali su svečani doček ispred i u prostorijama kluba na kojem su u sjajnom ozračju s 200-tinjak članova obitelji i kluba te prijateljima i podupirateljima proslavili svoje povijesne uspjehe.

Posebno sjajno priznanje stiglo je posljednjeg, šestog dana natjecanja gdje je odlukom svih sudaca i WAKO odbora, Ema Anđela Žaja sa svoje tri pobjede nokautom proglašena za najbolju natjecateljicu cijelog svjetskog prvenstva!

Bravo Pit Bull, bravo Hrvatska, bravo Ema! 

Vaša reakcija na temu