Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Gustafsson: Vrlo smo zadovoljni pobjedom nakon razočaranja iz utakmice u kojoj smo zaslužili više

Gustafsson: Vrlo smo zadovoljni pobjedom nakon razočaranja iz utakmice u kojoj smo zaslužili više

Morali smo zabiti više golova

Hajdukov trener Jens Gustafsson nakon pobjede nad Šibenikom (1:0) je rekao:

- Vrlo smo zadovoljni pobjedom nakon razočaranja iz utakmice u kojoj smo zaslužili više. I iz ove utakmice smo zaslužili više u prvom poluvremenu. Morali smo zabiti više golova. I protiv Osijeka i protiv Tobola u gostima smo imali kontrolu susreta u prvom poluvremenu. Naravno, bili smo zabrinuti na poluvremenu danas, da se ne ponovi slično, ali igrači su pokazali dobar karakter. Najvažnije da smo pobijedili.

Eduok?

- Nije spreman odigrati 90 minuta, ali je igrač visoke kvalitete. Bio je blizu zabiti još koji gol, ali dolazi nakon duge pauze zbog ozljede. Mora trenirati, ali smo sretni što je dio naše momčadi.

Još je kazao:

- Iza nas je vrlo intenzivno razdoblje. Moramo biti pametni uoči utakmica. Napravili smo pet promjena u početnoj postavi da igrači imaju više energije. Trebamo zamjene da nam donesu dosta energije u završnici utakmice. Na kraju je završilo dobro za nas. Svaka utakmica je važna, tako i iduća s Goricom. Treba nam dva-tri dana za odmor, a nakon toga i za trening. Zbog intenziteta utakmica nismo mogli više trenirati. Teško je trenirati dobro, ako igraš utakmicu svako tri dana.

Vaša reakcija na temu