Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk danas protiv Gorice ide po revanš za poraz u Kupu (17.30)

Hajduk danas protiv Gorice ide po revanš za poraz u Kupu (17.30)

Tijek susreta možete pratiti na Dalmatinskom portalu

Hajduk danas u gostima protiv Gorice igra prvenstveni susret. 'Bijeli' su od istog protivnika u srijedu ispali u Kupu, a sada imaju priliku za revanš.

U odnosu na taj dvoboj bi trebali biti jači za Nejašmića i Jradija, pa je moguć sljedeći sastav: Posavec, Juranović, Ismajli, Simić, Čolina, Nejašmić, Bradarić, Jurić, Jradi, Caktaš, Jairo.

Uoči ovog susreta Hajduk na drugom mjestu ima bod manje od vodećeg Dinama, te pet više ispred Rijeke, s tim da te dvije momčadi imaju još odigrati međusobni susret. Gorica je na petom mjestu, a njihov trener Jakirović je izrazio ambiciju za izlaskom u Europu.

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Osijeka. Četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova.

Tijek susreta možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu