Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk pripremio nove pogodnosti za pretplatnike

Hajduk pripremio nove pogodnosti za pretplatnike

Klub će tijekom predstojećeg tjedna objaviti sve informacije vezane uz tehničku realizaciju usluge

HNK Hajduk je zajedno u suradnji s tvrtkom Hrvatski Telekom, pripremio posebnu pogodnost za sve svoje vjerne pretplatnike do kraja aktualne natjecateljske sezone. 

Naime, svi vlasnici sezonskih ulaznica će sve utakmice Bijelih u HT Prvoj ligi moći besplatno gledati na MAXtv To Go platformi putem svojih uređaja (smartTV, mobitel, računalo...) i to zaključno do kraja srpnja ove godine kada će se odigrati i posljednje kolo sezone 2019/20. 

Hajdukovi pretplatnici će imati mogućnost pretplate na osnovni paket plus uključene sve programe Arene sport na kojima će se prikazivati sve utakmice Bijelih. Svaki pretplatnik dobit će kod za aktivaciju neovisno o tome jesu li korisnici usluga Hrvatskog telekoma.
Klub će tijekom predstojećeg tjedna objaviti sve informacije vezane uz tehničku realizaciju usluge kako bi svi pretplatnici mogli iskoristiti vaučer za aktivaciju i na taj način uživati u praćenju i bodrenju hajdukovaca u nastavku sezone. Pratite naše komunikacijske kanale kako bi već od prve utakmice mogli koristiti navedenu pogodnost.

Vaša reakcija na temu